Haqqımızda
Baş səhifə Siyasət İqtisadiyyat Cəmiyyət Müharibə Şou-biznes İdman Kriminal Son Xəbərlər
Son Xəbər Mədəniyyət Dünya Avto-Moto Hadisə Hava proqnozu Maraqlı Müsahibə



03 Dek
2019
01:55
399

03
Dek
01:55



Əti bişirdikdən əvvəl limonlu suda isladın - Sağlamlığı qoruyan QAYDA

Sirr deyil ki, toyuq və iribuynuzlu heyvanların yetişdirilməsi zamanı antibiotiklər istifadə olunur.

Antibiotiklər həm heyvanları xəstəliklərdən qoruyur, həm də onların çəkisinin artırmasını stimullaşdırır.

Təbii ki, insanların sağlamlığı üçün ətdə antibiotiklərin olması ziyanlıdır. Bu səbəbdən mütəxəssislər əti bişirdikdən əvvəl antibiotiklərdən təmizləməyi tövsiyə edirlər.

XeberOxu.Az saglamolun.az-a istinadən bildirir ki, bunun üçün mütəxəssislər əti bişirdikdən əvvəl ən azı 15 dəqiqə ərzində limon şirəsi, sirkə və ya soda əlavə olunmuş suda saxlamağı tövsiyə edirlər.

Həmçinin əti bişirərkən ilk bulyonu atmaq lazımdır. Əti 10-15 dəqiqə qaynadın, sonra bulyonu atın, ətin üzərinə təmiz su tökün və hazır olana qədər bişirin.


Məqalə:



Xeberoxu.az

ANDROID əməliyyat sistemli smartfonla

Bizimlə əlaqə saxlayın




Ən Çox Oxunanlar







Narkotikə görə tutulmuş jurnalist məhkəmə qarşısında







Əmi 11 yaşlı qardaşı qızını öldürüb basdırdı - Azərbaycanda ŞOK hadisə







“Ermənistan Dilqəmlə Şahbazı azad etməkdən inadla imtina edir”







Deputat oğlunun həbs müddəti uzadıldı


Digər Maraqlı xəbərləri


Xeberler 2018 və son xeberler 2019 düzgün, tez və Azerbaycanda en son xeberler bugun birinci oxumaq üçün XeberOxu.az saytını izləyin. Xeberoxu.az Azərbaycanın xəbər saytı, Azərbaycandan ən son xəbərləri yayımlayır. Iqtisadi xeberler, Şou biznes xəbərləri , siyasi xeberler, kriminal xeberler, idman xeberleri, muharibe xeberleri, maliyye xeberleri təqdim edən ictimai-sosial saytdır.




© Xeberoxu.az 2019 Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. (012) 436-28-31, info@xeberoxu.az